Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης & Εκπαίδευσης

Γιώργος Ιατρού

Ο Γιώργος Ιατρού είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και ψυχοπαιδαγωγός. Έχει σπουδάσει ψυχολογία στο τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Ψυχική Υγεία από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ Ιατρικής Θεσσαλίας.

Έχει εκπαιδευθεί στη Συστημική και Οικογενειακή θεραπεία, στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία ζεύγους (EFT) καθώς και στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (HND in Counseling and Psychology, UK). Ερευνητικά του ενδιαφέροντα αποτελούν η ενσυναίσθηση και η παροχή φροντίδας. Εργάζεται περισσότερα από δώδεκα χρόνια στον χώρο της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης. Εργάζεται ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου και σε ιδιωτικό πλαίσιο, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, είναι καθηγητής σε κολέγιο της Θεσσαλονίκης, στον τομέα της ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας, εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πιστοποιημένος εκπαιδευτής του μοντέλου Gordon, “αποτελεσματικός γονέας”, από την Gordon Hellas.

Σεμινάρια από αυτό τον εισηγητή

Τίτλος Επίπεδο Έγινε διαθέσιμο
Πρόληψη και διαχείριση του σχολικού εκφοβισμού 10/25/2022