Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης & Εκπαίδευσης

Άγγελα Μούγερ

Η Αγγέλα Μούγερ σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Παράλληλα με τις σπουδές της παρακολούθησε μαθήματα ψυχολογίας στο Deree. Έκανε μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (MEd. in Educational psychology - University of Texas in Austin) στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ώστιν. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήρι Διερεύνησης των Ανθρώπινων Σχέσεων, στη Συστημική Καταξιωτική Προσέγγιση από τον Peter Lang, την Elsbeth McAdam και τη Σμάρω Μάρκου και στη θεραπεία ζευγαριών από τη Σμάρω Μάρκου. Εκπαιδεύτηκε στην Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας στο ΣΕΠ&Ε - Career Associates από την Μαρία Κουτσαύτη.


Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Πρότυπου Αναπτυξιολογικού Κέντρου “Παιδί και Οικογένεια”.  Από το 1996 εργάζεται ως εκπαιδευτική ψυχολόγος και από το 2000 και ως συστημική οικογενειακή θεραπεύτρια στο “Παιδί & Οικογένεια” στο Φάληρο και στο Περιστέρι, στον & Πρότυπο Παιδικό Σταθμό - Νηπιαγωγείο Μάρη Ρεντζέπη” στην Καλλιθέα, στο Μοντεσοριανο Παιδικό Σταθμό - Νηπιαγωγειο “Green School” στο Καματερό και στους Αγίους Αναργύρους και στα & Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο” στη Νέα Σμύρνη και στη Βάρη.


Δουλεύει με παιδιά από 2 1/2 ετών, με εφήβους και νεαρούς ενήλικες και τις οικογένειές τους, σε ατομικό, οικογενειακό και ομαδικό επίπεδο, συντονίζει ομάδες γονέων και ομάδες εκπαιδευτικών. Τέλος κάνει Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας με εφήβους και νεαρούς ενήλικες.

Σεμινάρια από αυτό τον εισηγητή

Τίτλος Επίπεδο Έγινε διαθέσιμο
Αναγνώριση και διαχείριση ζητημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής 02/02/2022